[ Hodnocení blogu ] - Sayuri

13. srpna 2017 v 13:46 | NaTyyツ |  Ohodnocené blogy


Zaměření: Japonsko, Jižní Korea, recenze všeho druhu, příběhy, o autorce ... proste o všem | Start: 2013

***
Celkový dojem:
Při první návštěvě jsem věděla, že blog bude zaměřené na takové ty Japonské věcičky, anime atp. Bohužel, já se o tyto věci nezajímám. Ale na první pohled se mi tak blog líbí - hlavně autorky přezdívka Sayuri, která působí opravdu roztomile. 10/10

Design:
Design je hezký. Není přeplácaný ani prázdný, tak akorát. Hlavně ta malá postavička modrooké panenky mě naprosto dostala. 10/10

Kvalita článků:
To bych asi nic nenamítala. Mě se líbí, jak autorka píše a nemám co vytknout :) Ten slovenský jazyk tomu blogu ještě přidává více na roztomilosti (nebo jak to říct:D). 10/10

Menu:
Takové jednodušší ale něco mi tam prostě chybí. Určitě ale plus za rubriky v horním boxu. Dobré je, že je tam představení autorky blogu. To mám na blogách ráda, že alespoň vím, kdo blog vede a kdo tu píše články. 9/10

Přehlednost:
Blog působí hezky, určitě pro milovníky anime a příběhů je jako stvořený. Navíc autorka je opravdu velice milá :). Nemám co vytknout. 10/10
Celkový počet bodů: 49/ 50
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa

Těšíš se do školy?

Ano
Ne
Jen na spolužáky

Komentáře

1 Sayuri Sayuri | E-mail | Web | 13. srpna 2017 v 14:11 | Reagovat

Dakujem krásne za hodnotenie. V poslednom čase sa snažím na blog pridávať aj veci mimo Japonska, aby si každý tam našiel niečo svoje.
Ja som sa azse bála, či v menu toho nie je moc,a le ako vidím, tak je tam toho asi málo.
Ešte raz moc krásne dakujem, že si si našla čas ohodnotiť môj blogísek. :)

2 Magicmax Magicmax | Web | 13. srpna 2017 v 14:43 | Reagovat

Já jí dávám 50! :) Dokonalý dess a všechno, co má blog mít. :) Hlavně schopnou a šikovnou adminku ale rozumím, že je rozumné si nechat maličkou rezervu, kdyby se přihlásil ježtě lepší blog. Teď mně napadá. Asi se taky přihlásím! :D :D :D :D

Komentář - Ona většina komentářů, které dostávám mně jakoby nekomentují a jde z nich poznat, že si článek nečetli. Takže já už to beru jen jako číslo. :-)

3 StrYke StrYke | E-mail | Web | 13. srpna 2017 v 15:06 | Reagovat

Pěkně zpracované hodnocení :)

4 Eliss Eliss | Web | 13. srpna 2017 v 15:06 | Reagovat

Má pěkný blog :-)

5 Marie Marie | Web | 13. srpna 2017 v 15:13 | Reagovat

To vypadá roztomile! :D

6 Elleonora Elleonora | Web | 13. srpna 2017 v 15:46 | Reagovat

Je to roztomilé, ale než jsem našla menu, trvalo mi to :D je to pěkné :)

7 Magicmax Magicmax | Web | 13. srpna 2017 v 15:54 | Reagovat

Přezdivka NaTyy - Na poprvé jsem si to neuvědomil. Ale to je vlastně Naty - Natálie. :) Ty se tak jmenuješ? Ptám se protože jsem právě o tobě psal na blogu http://desconformidad.blog.cz/1708/ne-predstavujem-sa-vam#comment131712972

8 Joina Joina | Web | 13. srpna 2017 v 16:43 | Reagovat

Pěkně ohodnocené :) jedna z mých oblíbenýcj blogerek, kterou už několik let navštěvuji :)

9 NaTyy NaTyy | Web | 13. srpna 2017 v 18:55 | Reagovat

[7]: Ano, jmenuju a doufala jsem, ze to kazdemu dojde :D

10 Sarah's History Sarah's History | Web | 14. srpna 2017 v 14:01 | Reagovat

Japonsko mi sice nikdy příliš blízké nebylo, ale blog je opravdu překrásný. :) Moc povedená recenze!

11 Magicmax Magicmax | Web | 14. srpna 2017 v 17:52 | Reagovat

[9]:: :D :D :D Jéé, tak to jo! :D :) Náhodou krásný nápad dát do Naty velké T. :) Mně to rozhodně hned nedošlo. :D Ale to důvod odsuzovat mně. :D Promin, ideální nápad na přezdínku. ;) Proč má většina lidí zajímavější přezdívku než já? :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Animace od Janči - violet-eden.blog.cz ♥